Mum Knows Best @Anmum Club

Kepada ibu bapa yang suka klik LIKE kat page yang macam-macam dekat Facebook tu, apa kata kali ni kita LIKE page Anmum Club. Takpa kalau anak kita tak minum susu Anmum pun, sebab dekat page tu bukan dok bercerita pasai susu semata, tapi macam-macam tips parenting ada. Many of them have shared their views, opinions, tips and experiences in there, mostly on topic around nutrition in growing children.




Lepas tu kan, dah masuk page Anmum tu, nanti belah kiri tu nampak link Mum Knows Best and klik situ. Dekat sini kita boleh insert new topic and start discussing on any issues that we currently facing. Yang I nampak buat masa nih, mostly on added sugars lah. If you have any others, just add new topic, sure ramai parents ramai akan membantu memberi pandangan nanti :)

Ini antara pages yang I LIKE lah dekat Facebook sebab most of stories and experiences shared here is very much similar to what I feel and experience jugak. Especially when the issues added sugars meletops di pasaran. I mean, dulu mana ada orang nak kisah hal-hal gula ni, but ever since kerajaan buat kempen kurangkan gula, kita pun jadi health conscious a bit, but never expected yang susu anak pun akan terlibat sama
-_______-“

Then came Anmum Essential with NO ADDED SUGARS. Tapi sebelum I decided to switch to Anmum, I pun dah pergi supermarket and compare between growing up milk labels, then google for info (Anmum page is one of the good source to read parents real life experience) and from there, I know that many mom’s have made a smart choice in switching to Anmum Essential.

After all, we shouldn’t compromise on these added sugars thingy especially when we know that it impacts badly on our kid’s health. It’s ok to be picky in choosing growing up milk for our kids, lagi pun apa guna advanced nutrients segala bagai kalau masih ada added sugars yang tak berguna tu?

So here, being the smart mommy hehehhee, I have made a choice to switch Aiman’s susu from previous brand to Anmum Essential; complete with the goodness for brain development, Gangliosides and DHA yet confirm takdak added sugars. ;)



Ok, after so much talk, nanti jangan lupa LIKE page Anmum Club ya? =) Check out what other parents have got to say untuk isu-isu tumbesaran anak-anak J


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs