Kamu ni memang kerja "MAIN" je kerr?

Tau la blog ni ada advertisement Johnson's Jom Main, tapi kamu ni macam lain macam.

Pertama, kamu ni nak main ape? *Hidup kena spesifik!* Pasal tak spesifik tu la you ended up finding nothing right here. Sini nak main-main mainan Adam Haris ada lah. Hahahaha.

Kedua, blog ni ada entri main-main ke? *Nak kena check neh. Keji ni kalau ada* Agagagaggagagaga

Ketiga, kamu tak cukup main ke? Maksudnya tak cukup main sukan ke, PSP ke, ting-ting ke, konda kondi ke, polisentri ker iyerrr??

Keempat, kamu dah buang tebiat? Semalam bini main ngan bos, hari kamu nak bini, kamu nak bos? Perghh! Hebat!

Kelima, kamu tawu apa itu bulan RAMADHAN? Isk.

Keenam, cari lah perkara-perkara yang lebih berilmiah dalam hidup ini.

Sudah, haku dah tak tahan gelak memikirkan si pencari main ini.



0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs