Sofia & Syafiq Birthday Party!


Bulan April adalah bulan susun birthday invitation. Hihihihi...

Disamping diri sendiri adalah eksaited nak sambut birthday bersama kesayangan hamba yang lagi dua orang. :P Disamping nak tunggu apa lah birthday present nak dapat daripada Adiwira Dewataku. Hahahaha! Disamping seronok prepare Birthday Adam yang konon-konon nak DIY sekarang tangan dah penat gunting kertas ~>__<~

So back to the above mentioned title, Birthday Sofia & Syafiq :)

Tq Kak Siti for inviting us. It meant a lot to us. Sebab?

Adam 1st birthday party experience pun birthday Sofia, Aiman punya 1st birthday party outing pun birthday Sofia. Hihihii. Kebetulan pulakkan?

Goodies and candies adalah awesome! Tidak dilupakan anak bertuah saya Adam Haris yang menang lucky draw. Mungkin patut guna nama Adam Haris untuk masuk pertandingan menang hadiah Mercedes, sebab Adam memang selalu bertuah menang contest. Kuikuikui...

Owh. Kalau dah pergi birthday party anak-anak, semestinya bertemu dengan mommy bloggers jugakkan? Yaya, Munirah, Anita, Rini, Byzura and Fiza :) Eyh, ker mommy twitterers? Sebab komunikasi banyak berlangsung dekat Twitter kan. Hehehehe *Ada ke tapi perkataan tu?* 

Maka dengan itu, ada lagi sapa-sapa nak hantar invitation pada kami? Boleh hantarkan jemputan anda ke P.O.Box 12345 ok tipu. Dok diam-diam Shila pergi sambung gunting kertas. Jangan nak buat diva-ness dekat sini nanti orang tulis blog entry review khas baru padan muka kau. ~__~

Mode: Party! Party! Party! 



0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs