Hiburan di petang hari

Anak sapa ni weh??? Tapi baguih jugak, esok Adam dengan Aiman, kita amik tripod Tokwan ngan Pak Long Adi sorang satu. Hehehehe...

Seriously berapa punya keturunan tak payah renew road tax dah. Hahahah....

Oooppsssieee!!

Teksi begini, elok di baling batu je. Mahu stress percuma kalau bawak kereta belakang teksi nih. Hahaha

-____-" 

Elakkan peniruan di waktu peperiksaan. Kelakar la okeh. Tak concentrate kalau I nak kena jawab soalan keadaan macam nih. :P


More on funny pictures at macammacamhal.com :) Kelakar okeh, tak larat dah nak gelak sorang-sorang. 


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs