Ini namanya rezeki tak terjangka

Seriyes rasa macam tak percaya. First time in my life lah weh.

My AGM panggil I tadi and started her ceramah di waktu petang (hehehe, jangan marah Kak Ida if you are reading this) and so I thought, mati ler lepas ni kena humban kerja. Hekhekhek.

Mata dah tengok jam. Dah pukul LIMA. Dah nak ayomatgetsetgo! Hati resah kot tak boleh balik awal. Hakhakhak!

Sekali tau apa?

She gave me angpow! RM500! *Pengsan!*

Ada pernah kau imagine bos panggil ingat nak marah sekali dia bagi duit? Di waktu petang indah dah sebok nak balik rumah? Tadekkannnn....Hihihihi. 

See? How niceeeee. 

Dah dah. Nak cerita itu jer. Lepas ni akan tambah daya usaha untuk kerja rajin lagi, walaupun contribution aku tidak lah se-significant mana. :P There's always room for improvement kan?

Weeehhhoooo!! Now I got extra money for my Singapore trip. Alhamdulillah....


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs