Wordless Wednesday v.08

Tadika Tok Wan ;)

.
.
.
.

P/S: Adam is 70% diaper free. Yeay! Lagi 30% tu belum, sebab tidur malam still on diaper lah. :P Kita orang tak plan apa, just out of blue, we decided not to put him in diapers during the day. Tak payah fikir banyak sebab Adam dah boleh express things clearly and most importantly boleh faham instructions, so yeah, kita off sahaja diapers di siang hari. So far alhamdulillah, dah seminggu lebih, belum ada apa-apa insiden yang tak diingini berlaku and plus, berjaya keluar pergi mall tanpa diaper jugak, heheh...With that, tahun depan boleh pergi school :)

Tahniah my son. :P Mama tak payah amik cuti for your potty traning session, tak payah beli potty mahai-mahai and you just know to do your part wonderfully! Weekend ni Mama bawak naik digger-elektrik-masuk-koin-seringgit okeh? Mama belanja RM10 so boleh naik sepuluh kali sampai cemuih. T___T


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs