Plan penambahan penduduk versi Mat Kown


Sudah lama tak jenguk FB laki sendiri so hari ni rasa nak pi jengah lah tengok, kot ada aweks dok berkeliaran ka apa kat situ. Almaklumlah, Twitter penuh dengan adiks-adiks yang dok add Pak Ngah Kown tu kan. Hekhekhek...

Tiba-tiba nampak ada update dekat family members tuh. 

Hangpa nampak dak? Dia nak tambah DUA anak lagi. Hat dok ada dua ni pun dah sakit kepala berkuntau dalam rumah, apatah lagi EMPAT. Tambah anak tu memang la nak, tapi laki I nampaknya lebih advance, siap dah bagi nama bagai, ada FB lagi. :P Apa-apa pun, kena tunggu Aiman besar and faham bahasa, sebab sekarang ni Aiman rules the house. Serba serbi kena ikut undang-undang Aiman Haris. Owh kena tunggu settle pindah rumah dulu tahun depan jugak. :P

Tapi bila scroll bawah lagi, Norman Muhammad - HUSBAND? Uhhhhhhhh, berkongsi kasih memang konfem dah tak rela. Berkongsi pulak dengan lelaki *I is pengsan*. ~____~


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs