Sesame Street Party - Deco

Ok, ni semua gambar from PhatDivaMama. Puas hati tengok, cerah meriah! Tapi lepas dah view seluruh album terus I terfikir, "where did I get the energy to prepare such party dalam masa sebulan?" One man show, terkagum dengan diri sendiri sekejap. Hehehe...

But of course, I am very thankful to Kak Lisha sebab dia yang tolong designkan segala benda yang I nak buat for Aiman's party. Design dah cantik, buat apa pun lepas tu cantik :)


























































1 comments:








fatin j

said...

Salam.. nak tanya, ni semua u design sendiri ke? Or ambik party supplies dr mana2? Im interested to get for my sons birthday jugak.. if u can email me at atenizm@gmail.com thank you so much! :)




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs