Selamat Pagi Isnin ;)

Yuhuuu!!

Sebelum kita memulakan hari Isnin yang mulia ini (which I foresee will be very busy) marilah kita menaip se-paragraph dua demi memastikan belog ini terus bernyawa. Owh by the way, sangat gembira dengan traffic pagi musim cuti sekolah, sangat clear. Kalaulah sepanjang masa jalan clean and clear macam tu, takdak lah nama dok kena mark pasai sampai office lewat, tehehehe...In fact, punyalah bersenang lenang sampai dekat traffic light lampu merah, boleh kita dok camwhore sorang-sorang. Muahahaah! Sampai tersengih apek kereta sebelah tu. But come to think of it, bagus jugak buat perangai bengong macam tu, because it makes someone else smile on Monday morning :P Selalu pagi Isnin, masing-masing bawak kereta muka macam nak cekik orang :P
: : Apek next car was smiling for this hehehe : :

Tapi nak cerita pun takdak ilham mana head and tail. The happenings of last week tak berapa nak ingat, tapi yang pasti hari Jumaat, kami pasangan suami isteri feeling muda belia pi tengok Cuci the Musical 3 - Last Kopek.
Komen?

Dialog best gila! Lawak double meaning all the way tapi memang kelakar sangat! CUMA. If ada Harith Iskandar and Adibah Noor, lagi syiok kot. Nevertheless, Hans and team memang tak gagal atas stage, and forever always suara mu Awie aduiiiii sunggu lah sodap! Terbaik! In fact, banyak kali depa tu sendiri dok tahan gelak sampai kadang-kadang sorok muka dalam kotak lah, masuk bawah kerusi lah sebab nak cover diri yang dok tergelak. Memang best, worth watching.

Tapi Kown cakap, tah-tah ni bukan Last Kopek, sebab mana nak tau lepas ni keluaq edisi 4 - BETUL BETUL LAST KOPEK. Heheheheh...

Saturday takdak buat apa melainkan kerja-kerja coaching untuk Kelas Kurus Mengurus, pi buat body analysis, explain what to and what not to do untuk healthy eating and living and pi hantaq orders Herbalife ^_____^ Begitulah adanya kisah hari Sabtu. Dinner pun dah takdak makan-makan luar lagi, sebab pasangan suami isteri ni la jadi healthy conscious, malam-malam kami minum shake saja. =)
: : Mr Mata Bulat teman mama pergi Nutricity Club : :

Ahad pulak tak pi mana, dok di rumah berguling bergolek, basuh baju, masak-masak and tidur petang! Oh heaven! Tak ingat bila kali terakhir kami satu family tergolek tidur pukul 5 petang tapi semalam, semua mata macam kena gam. Maybe the weather lah kot, hujan sejuk-sejuk gitewww. But yeah, the after effect bila kids tidur petang, mai malam semua mata terbuka luas. Pergi rumah my auntie pun semua dok lari-lari macam sugar high.
: : Self satisfaction agaknya bila dapat buat something cara paling susah -_____-  : :

Hari ini hari Isnin and it started pretty well. Dengan comments FB and Wassap from students Kelas Kurus on their very positive progress. Masing-masing excited looking at the very improving number on scale. So congrats to all! Tapi jangan cepat gembira tau, sila teruskan usaha sebab this is about healthy eating and living. Jadi, tolong jangan kembali ke tabiat pemakanan lama :P Off to the drain nanti semua usaha gigih tu. Hihihi....
Diaper cakes business jugak masih berjalan seperti biasa, but as I have mentioned before, camera kan dah rosak, so all photos was taken guna iPhone 3 yang hidup segan mati tak mahu ini. And agak mengambil masa bila nak transfer photos to laptop yang jugak memang dah sah nak mati T____T But here one of those lah, lagi belas-belas tu nanti bila rajin I upload pic.

Dengan itu, sebarang urusan kedai serbaneka ShilaShower - HERBALIFE, DIAPER CAKES, BISCOTTI, KEDAI BUNDLE hahaha boleh proceed to shilashower@gmail.com ^_____^


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs