Paapaacare the new mommy & kids store

Mari saya kenalkan, sebuah lagi mommy & kids store (currently online base, InsyaAllah physical store akan datang nanti). PAAPAACARE.




No no, ini bukan kedai milik saya. Macam biasa, saya ni marketing arm saja :P Orang kata tu, sokong suami dan rakan-rakan hehehe...Bezanya kedai ini, ia diilhamkan oleh tiga orang Ayah penyayang, yang mana setiap perkara yang berlegar dalam kehidupan mereka semuanya tentang Isteri & Anak-Anak...Mungkin para isteri serba workaholic, jadi yang duduk busy menguruskan anak-anak, Ayah-Ayah mithali ni lah, hehehe...So they came up with an idea to run their own mommy & baby store :) 
Anything mommy & kids related, Papa always care... =)




Dari zaman isteri mengandung, sampai melahirkan dan masuk pula zone penyusuan, sampai membesarkan anak-anak, InsyaAllah, trust me, they are an expert ;) 

Anyway, saya tak boleh nak cerita panjang :P Kalau berkesempatan, rajin-rajin lah visit FB Page PaapaaCare and jangan lupa LIKE okels? Official website in progress, well it takes a while jugak nampaknya nak siapkan E-Commerce shop ni rupanya. Meanwhile, don't forget to follow PaapaaCare on Facebook (LIKE them!) so you won't miss any great offers and deals there ;)

They still have a lot to update, I know they have boxes of Fisher Price stuff in the office, bouncer, kids toilet training tool, Avent manual breastpump, Playskool walker and a lot more. So stay tune for more updates on PaapaaCare Facebook Page okels?

Antara yang ada, "Learning & Development Stuff" like below. Go check it out HERE!






0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs