Tolong LIKE these two photos dekat INSTAGRAM SHILASHOWER, please? :P

Hahaha. Kita memang tak gemor la masuk contest main like like ni, tapi sebab yang meng-organize dia tu ialah syarikat kita kerja, cam eksaited pulak nak joinnn. Dapat flyer kat email ofis, terus berdesup cari kat hard disk gambar paling romantik I'ollz ado. 

So ini lah. Yang paling romantik buat tatapan umum. Hahaha, macamlah ada yang lain kalau privasi sangat pun. Suami muka legend, mana mahu dia nak ambil gambar ngades ngades tak tentu halesss. 

Sebab ini paling aummm, paling romantis, cepat korang pergi tolong LIKE dekat Instagram Shilashower. Yer, kena ada instagram dulu, pastu kena search shilashower hahaha. 

Semoga derma like tu, kamu dibalas dengan rezeki and nikmat tak putus, dunia akhirat. I can afford to pay with doas only, harap diterima ^____^



LIKE dua ni okels? Log in Instagram, search for shilashower. 

Ingat pilihanraya je ker bleh pancing undi? Contest pun boleh :P




1 comments:








nalsweet

said...

saya pagi2 td lagi dh LIKE b4 baca caption, sebab gmbar memang adalah cantik..then tengok caption akak mintak tolong LIKE plak..rase macam nak LIKE dua-tiga kali..hihi

*dgn harapan doa akak tu melekat kat saya sama untuk hadiah voucher TESCO tu..hihi




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs