Nasi Lemak Kaler-Kaler

Haaaa. Kagum tak? Bungkus kertas kaler you all!


Taktaulah orang lain, tapi untuk diri saya ni, memang tak pernah la jumpa lagi orang juai nasi lemak singgit ni bungkus kertas kaler. Stended semua pakai surat khabar. Tak ada inovasi. Barangkali sebab surat khabar mudah dapat, free pulak. 

Tapi ini, nasi lemak alaf baru. Ini baru selari dengan wawasan 2020. Kalau dak semua pulun pakai paper lama. Pasaipa? Pasai memang semua orang guna paper lama, haha. Takmo think out of box omputih kata. :P

Ini produk genius Hafidzmoro, darling honey bunny si Azzamoro. Hahaha. Sumpah cool. Singgit je, tapi attractive. Itu pentingnya packaging because it makes your product outstanding berbanding yang lain. Hehehehehe. Tapi mungkin sebab Hafidz tu designer, so nasi lemak nak bungkus pun amik kira tema color blocking hahaha.

Kepada Azza, selamat prektis bungkus nasi lemak hahahah kalau tak kesian laki hang satgi kena buat sorang-sorang beratos bungkus hehehehe. 

Korang jangan main-main, merata si Hafidz ni hantar order. Delivery weh. Banyak orang office order kot. Memang respeklah, sebab ni macam produk nasi lemak alaf baru. Kalau dulu orang cakap juai nasi lemak, kita terus imagine bukak gerai tepi jalan -____-" Ini berevolusi punya. Delivery satu, siap bungkus kaler-kaler hehehehe.

Korang nak order? Sila cuba nasib dekat blog Azzamoro. Pandai-pandailah pegi cari macam mana nak contact. Email ka, blog ka, Stegrem ka. Satgi kita buh phone number derang kat sini, pengsan. Mana nak organize konsert artis lagi, nak bisnes nasi lemak lagi. Hehehhee. 


6 comments:








Sheila Salim

said...

Assalamualaikum kak. nice gila. kreatif! suka tengok bungkusan berwarna gila. attractive! hehehehe





JungRara

said...

sekali pandang macam gula2 pun ada....hehe





Love Razila

said...

Wah!! pestime tgk bungkusan kaler, biasa depa tulis je lauk ape kat dalam tu. Harus dia uba ni =)





Ma'am IEDA

said...

Cutenyerrrr...





mama_umar_maryam

said...

slm :), mmg kreatif & melazatkan nmpknye nasik lemak tu..azza ni my hubby's schoolmate :)





azzamoro

said...

ahahahhah thanks shila promote nasi lemak kitorang hehehe.

tak menang tangan skang sampai rase fengsan nak bungkus banyak banyak nasi lemak. takpe rezeki kannn hehe




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs