Halimah Jongang

Berulang kali telah ku katakan,

Diriku ini? di waktu ini telah dimiliki,

Tak usah lagi kau dekati,

Tak mungkin aku jatuh cinta padamu,

Usahlah engkau memaksa diri,

Memuja diriku,

Ku takut nanti kau gigit jari menangis sendiri,

Janganlah engkau berangan-angan,

Jadi buah hatiku,

Walau dalam mimpi pun ku tidak sudi,

Jangan 3x ku digoda

Tengok bayang mu pun ku tak selera

Pergi pergi lah cari yang lain

Jadi kekasihmu

Jangan 3x ku dipaksa

Tengok muka mu pun aku tak suka

Jangan 3x kau jadi perigi

Yang mencari timba

Halimah jongang 4x

Ha…ha..halimah jongang

Jongang 3x

Kau halimah jongang

Jongang 3x

Halimah gigi jongang



Boleh lagu ni dah berulang kali dok play dalam kepala hari ni?? Adoyaiii, macam mana neh? Berhantu sungguh.

Tapi kan, ade ke mana2 link nak download cerita Halimah Jongang nih?


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs