Cik Bedah kembali lagi~!



Kasihan kamu anak, kecik-kecik sudah menjadi bahan eksperimen tak berilmiah Mama-Ayah-Maksu. Tapi takpe, Adam tetap comel di mata kami.

Saya tidak punya banyak masa untuk update, sebab biasalah, ai kan BUSY skarang neh.

Cuma mahu bertanya soalan pada anda yang mengetahui.

Macam mana nak cari kereta sewa dekat Langkawi neh? Kalau amik ja yang kat airport tu, mahal sangatkan dari yang biasa? Nak pakai esok. Hahahahaha. Okeh tau, baru terhegeh-hegeh nak cari.

Sekian terima kasih.

Update:
Maktok and Tokwan pesan, "NO cable car. NO island hopping. Sebab baby kecik lagi" Tapi dia tak kecikk, Adam dah 7.5 kilo. Hihihih. *Jangan menjawab boleh tak?" Baik, kami akan bersenang lenang dalam bilik saja sementara Ayahnya pi bekerja. Huhuhuh.... Kite gi beli cekelet je lah. =P dan main parasailing!


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs