Quickie

Owh, saya masih ada dalam MomBloggersPlanet June top referrer list. Ingatkan sudah di kick nun jauh ke planet Pluto. Eyh, Pluto doesn't count dah kan. Dem, saya tatau which planet is the last now.

*Update general knowledge skarang okeh. Guna kuasa Gugel*

Balik nak suruh Adam Haris posing2 dengan toys, buat bekalan Mama nak masuk kompitisen dekat
MomBloggersPlanet. Bulan lepas busy, tak sempat nak buat karangan Car Seat tu. Hukhukhukhuk...

Terima kasih untuk tips eczema yer para pembaca, saya benar2 tak cukup masa nak reply satu-satu. I am now declared myself as a busy-holic woman now. At least until Friday. *Abes tu selama ni kamu buat apa dalam ofis? Goyang kaki kilatkan kuku kah?* Tetttttttttt!!!

Ok, harus pergi sekarang. 10 minutes before end of lunch hour and ada kerja harus diselesaikan. Baca belog-belog kegemaran, ni pun kerja busy jugak. Bizibodi. =P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs