Ramadhan Tiba Lagi...

Selamat menyambut bulan Ramadhan buat semua pembaca shilashower.blogspot.com.

Mintak sorry kalau ada salah silap dan terkasar bahasa dalam saya berblogging *wah, bunyi macam artis dah ha* Kot ada yang ter-touching dalam entry sensentap ker, saya minta maaf juga ya =)

Bersempena bulan mulia ini jugak, saya telah membuat keputusan untuk unban IP-IP yang kena ban. *saya jenis malas cakap banyak, susah apa nak bertekak kan? Ban saja sudah. Kuikuikui. Tapi tulah, whoever that falls within the IP range, kena sama lah. Ampun yer.

Semoga Ramadhan kali ini akan lebih bermakna dan diberkati Allah selalu...

Love,
Shila

*Blogging via iPhone dari Titi Gajah Kingdom. Ada 3G woh sini! Dah maju nampaknya. Kuikuikui...takyah tunggu 2010 dah. =P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs