Meet Dr. Adam Haris



This is one of the quick shots that I managed to take during Global Doctors photoshoot session.

His daddy said,

"Hurmm, nak jadi Dr. Adam Haris ker? Nak jadi Kapten Adam Haris? Dua-dua pun sedap je sebut"

Tehehehehehe...

His mood was ok tho ada jugak dia membebel nak "Nyum nyum!" sebab lunch pack model kecik tertinggal dekat rumah! I was hell worried that he might not cooperate with the team, yer lah perut tak fill in lagi. Jap jap lagi nak "Nyum nyum!" Tapi ok lah, Adam memberi kerjasama yang sebaiknya sambil eksaited nak main stethoscope. Owh, dan beraksi cheeky with nurses. *Hanggg ngan doktor jantan tak mau senyum, ngan nurse-nurse siap sengih-sengih main mata*

Anak sapa niii???


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs