Anyone want to sell Little Tikes Cozy Coupe?


Penat haku mencari preloved Little Tikes Cozy Coupe nih, tak jumpa-jumpa jugak. Jadi kita buat macam ni. PEMBELI MENCARI PENJUAL DI BELOG. =P

Jadinya, if anyone rasa nak jual kereta mainan ini, or yang seangkatan dengannya (yang about the same shape, ada steering bagai semua nih), sile jual dekat saya. Saya nak beli tapi saya tak jumpa.

Yang new dekat Toysrus tu, olololololololo, RM499. Terima kasih je lah. =P

P/S: Uncle CFO Star Imperial, Norman Muhammad, kalau nak tolong kumpul voucher Toysrus kat Adam from kawan-kawan Ayah boleh jugak. Muahahahahhahaha. Nanti tak cukup parents Adam top up lah. Simpan apa duit kampeni banyak-banyak, buat kena bayaq tax saja. =P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs