A bit of this and that


Tehehehe. *Nah, bagi senyuman manis untuk aweks di luar sana* He's wearing this 50% off winter coat that I bought from Obaibi. And it's for girl actually, tapi mak taram lah. Denim material for RM60, sapu je lah labu. After all, color dia blue black. =P


Thank you Shikin kerana bersusah payah mencari lanyard ini. And for most, thank you Suami for paying it. All the above. *Shikin, kalau I tau Kown nak bayaq, baik I order handbag terus! Unfortunately, I tak tau. Sobbsss*



A little bit on Adam's birthday. Lagi 3 hari and I still tak jumpa kad kahwin letak mana, sebab nak capture the map. *Tskkkk* Untuk mak-mak yang takde kerja atau pun suka cari kerja yang menyusahkan, yes u can make those DIY paperbags for your kid's party. Those bags are for babies and content dia pun for babies and strictly no jajan. Kanak-kanak besar beg lain. =P *Gigih buang masa tak hakuuu??*

Untuk barang dua ciput seperti di atas, kosnya adalah RM400++. Tskkk, tingginya kos kehidupan hari nih. Agaknya zaman Adam nanti, beli susu and pampers anak aja dah dekat RM1000. Highly likely possible kan. Ini pun beli kat Tesco, the cheapest in town. Kalau bantai Jusco ker, apatah lagi Cold Storage and Village Groccer, lagi lah bombastik-mr-loba-loba harganya. :'(


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs