Skarang bulan perayaan besday sekeluarga

Well, kami akan terus meraikan hari perayaan besday sekeluarga, selagi umur dipanjangkan Allah... :)

My husband woke me up at 12.00am today and gave me BK Swiss Mushroom.

And I asked him, "What with burger? At 12.00am bagai? And to a pregnant wife?"

He replied,

"Nak beli kek takut tak makan, so beli BK Swiss Mushroom. Confirm makan because you like it so much. After all, dua-dua sama ja kesan gemok dia"

I was like what??? Kesan gemok??

Ofkos ada kesan gemok lah kepada bini nih, dah makan burger, lepas tu sambung tidoq. +P

And today Kak Rozi belanja makan breakfast McD. Eyh, why is everyone feeding me with fastfoods today? Oklah dimaafkan untuk satu hari. Ekekekekke. Terima kasih akak GT. =P

And I received few sms-es, mostly mentioned, "sorry lupa. dok ingat besday Adam"

Okelsss fineeee, my son rules the world now. Sesuatu betul lah Adam Haris nih. Pakai ilmu siam ka apa nih?

Owh, and today reminds me of last year. Pada hari dimana ShilaShower sedang bersuka ria main Neopets and Fesbuk dalam labour room, PMC. Owh sebelum tu pegi lepak Starbucks dulu minum coffee dulu.. =P Everything was fine until 9pm, when Dr.Idora finally broke my water bag *using that sumpah panjang giler stick*.

Sudah dekat setahun rupanya...Sobbssss....


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs