Adam ohhh Adam

Adam Haris sangat obses dengan logo Giant, Petronas dan Shell. Sama ada ketika di jalan raya, atau dalam surat khabar, booklet iklan, internet atau mana-manalah, janji tiga logo yang berkenaan.

Bayangkan, berapa punya banyak Petronas and Shell dari Kepong ke Ulu Klang? Or dari Kepong ke Puncak Jalil? Or dari Kepong ke mana-mana yang jauh lah.

Tengah lali nak tidur pun dia boleh bangun and point to the signage and jerit "naaaaa"

And expect us to reply with "owh Shell" or "itu Petronas" and such.

Tapi Giant ni, kes lain sikit. Surely Adam tak tahu Giant itu adalah sejenis supermarket *sebab tak pernah bagitau pun, apatah lagi bawak pi Giant*, tapi dia memang sangat obses tahap dewa dengan logo Giant. The word Giant dengan lampu hijau kuning tu boleh buat Adam senyum ear to ear dan menjadi tersipu malu dan blushing jugak. Hang ingat Giant tu awek cun ka Adam oih?


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs