Gossip-gossip masa kini

Apa kena dengan dunia sekarang ni??


  • Cerita mantan Queen dengan Uncle Seekers. Duhhh, Uncle Seekerssss??? *pengsan looking at the pictures* Apa motifnya dia nak sebarkan cerita yang mengaibkan? Entahlah labuuuu. Tapi yang pasti, tak baik gile la nak aibkan orang sebegitu rupakan.


  • AC Mizal dan gelang ajaibnya. Muahahahhaa. Ini cerita paling lawak buat masa kini. Why on earth would you want to spend so much for gelang yang confirm tak boleh pegi pajak gadai punnn??? Beli emas boleh jugak buat investment. Duhhh! Or beli Tiffany lagi baik doh.


  • Fazly dan ijazah-ijazahnya. Hari tu ini cerita hot, tapi dah turun suhu sebab ada cerita lain lagi hot. Hahaha.


Heh, apasai haku cerita pasal artis ni? Bukan patut buat kerja ke skarang? *kantoi. sile menyorok sekarang* T_T


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs