Alalalalalallala!

Hurmmm....

So much frustration because I didn't get to book the super cheapest Air Asia fare to Kiwiland. First, I hate Streamyx super siput internet connection. Masa nak bayarlah pulak dia jadi Cannot Find Server! *Stress betul* But yer lah, mungkin Allah nak beri petunjuk bahawa ini bukan masanya. Total was RM2500 for 2 adults, 1 kids and 1 infant, with all these hot seats and extra baggage, so yeahhh murahlah kan? But the available dates tinggal July, which is tengah winter sakan, then August onwards susahlah. Puasa, raya and whatnot.

Come to think of it, maybe bukan masanya lagi. *Sedih sedih sedih* After all I have 1 toddler and 1 infant travelling together, and it will be winter. I went through all the hassle of travelling with baby masa Germany hari tu, so fikir-fikir dengan 2 babies, takpelah. Tunggu anak-anak mak besar untuk berwinter time bagai okeh.

Demi mengubat jiwa lara, we decided to go to Universal Studio Singapore! With less than NZ punya cost, boleh bawak Tok Wan and Mak Tok together! And it seems like Maktok yang eksaited lebih dari cucu. Hihihihhi.

So yeah. Universal Studio Singapore it is. Ok lah, dari tak ada apa, melangut kat rumah. Hihihhi.


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs