Program Diet Kembali Berkhidmat!

Happy 6 months old Aiman Haris!

With that, lepas ni Mama boleh kembali meneruskan program kurus yang terbengkalai di tepi highway. I'm stucked at batu 78. Boleh sampai batu 69 pun jadilah.

Hari tu cuba try test PB, skali long girdle ngan waist nipper longgar lah labu. Tadek duit nak beli baru =___= *Frugal living mode* Demi project kitchen cabinet Rumahku Syurgaku Selayang Springsku!

So kena cari alternatif lain.

Macam USANA lah jawabnyakan. Or Herbalife. Tengoklah sapa nak offer paling murah kat haku. Hahaha! Both are wonder brands, only the price that matters to me. Hekhekhek!

And if time permits, I will do my not so routine healthy activity - jogging. If not, chasing Adam Haris around the house will be just fine. Susahlah nak spend masa pergi jogging, sebab everytime habis office hours dalam kepala dah teringat, "ada dua bala tentera duk tunggu dekat rumah". :P Nasiblah Panglima Pemerintah Mat Kown pandai self service. +___+

So, again, Selamat Hari Jadi ke-6 bulan Aiman Haris. Selamat menikmati makanan yang sedap-sedap selepas nih. I really hope that you enjoy your first official meal yesterday. I know, you sort of saying "Owh man! Ada makanan lain lagi sedap dari susu Mama rupanya". And looking at your excitement, I bet soon you will be just like your Abang Adam, asyik nak pergi Rumah Nyam! Nyam! sebab dekat sana lagi banyak makanan sedap! ;)



0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs