Maaf, anak saya anti sosial

Seriously, Adam tidak suka public. 

Kalau pergi shopping mall, he prefers to be strapped and buckled up in stroller. Unlike Aiman, 2 minit dah menggelupur sakan. -___-

Due to that, I only have this picture masa pergi birthday Dani last Sunday. Itu pun pemberian ikhlas from Anita. Harapkan camera Canon ku, hampes. Even gambar dengan Rini and Dani pun tak dak. Sobssss...

Apa pun, thanks Rini for inviting us and lucky Adam that he got a goodie bag with Mr.Tiger inside. Dah macam pet okeh dia buat tiger tuh. Tidur sebantal bagai, siap bagi susu lagi. +___+ Tak agak-agak kot, nak bela binatang, harimau yang hang pilih. 


Sile tengok Adam muka taknak masuk rumah Dani. 

Hmphhhh, kena pergi join playgroup nih, kasi dia bergaul dengan rakan sebaya. 


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs