Kalau dah takde kerja tahap melampau

Sila buat kerja ini.

Google nama sendiri. Itu pun lepas dah terpengaruh dengan entry Sumijelly :P

Muahahahha. Sebelum ni tak pernah terfikir pun nak buat, sebab yakin benar keluar link ShilaShower punya.

Tapi ada dua lagi links yang keluar yang I rasa nak simpan masuk arkib blog ShilaShower.



Tapi macam ekzejeret yang tersasar sikit la artikel tuh. :P Macam desperate kronik. Hahahaha. 

Akhir kata boleh lah tonton video sindiran tahap dewa ini. Lawak tapi benar. :)

Note: Minta maaf kepada Seri TV9 sebab sampai ke sudah saya tak beri date shooting pasai kesibukan yang melanda. Lagi pun saya ini pemalu. -___- Eyh, tapi kat atas tadi cakap pasal entry gile glemen kan? :P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs