Datin ShilaShower buat lawatan mengejut ke ofis Dato' Kown


Sile muntah. I know. Tajuk entri tak boleh belah.

Chill ok? It's Monday, so let's have some fun and don't let a rough Monday kill your week ok?

Last week, I made a surprise visit to my husband's office. Ok lah, not so surprise sebab tak boleh masuk pun sebab kat luar tu pakai finger scan access. Cis! -___- Mak Datin pergi visit lah, nak tengok office yang baru sudah renovate tuh. Nak check sekali kot dia dah amik secretary seksi tapi takmau habaq kat I kan. Hahhahaha. Joking! Sambil-sambil nak check atas meja tu ada tak gambaq Datin Shilashower dan jeneral-jeneral kesayangannya. :P Ala-ala Datin Wannabe pi ambush office suami gitu. Hahahaaha.

Ok, no perempuan seksi was found in the office but a bunch of good friends tengah nak main Forex. Dengan seorang pegawai Timbalan Menteri tengah nak solat maghrib. *Lega*

So yeah, I am kepochi like that. Hekhekhek.

 I tak dapat nak pastikan, sama ada Mat Kown tidok sebab penat kerja or penat kena wrestling dengan askar-askar on the day before. 

 Suka sangat sofa nih. Semoga boleh dapat macam ni untuk rumah Selayang Springs. But thinking of my two kids, tak jadilah. Takut meroyan bila tengok Sofa Putih Darling ada orang lidi tengah joget hasil ilham Haris Bersaudara. 

Cool ok office ada bar camnih? Kown cakap nak cari tukang masak sekali. Hahahaha. So lunch time boleh masak untuk staff. Penjimatan duit di situ. +P
Between, very breast feeding friendly. Ada fridge nak simpan susu. Hahahaha. 


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs