Barang untuk dijual! :)

  • Harga termasuk postage (Pos Laju)
  • First come first serve basis
  • Email to koshy_17@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan ;)


[1] Coach Patchwork Signature Shoulder Bag - RM350 SOLD
  • Pre-owned, with minor sign of usage on suede patch. 
  • Generous size shoulder bag
  • Style# 10434
  • Measures 14” x 12” x 6”
  • Inside zip pocket, cell/multi-function pockets.
  • With dustbag

[2] Clarks First Shoes - RM80 SOLD
  • Brand new in box (Salah size, too small for Aiman Haris)
  • Size 3G (standard fit, insole approximate: 10.5cm)
  • Suit baby yang small feet (Aiman tapak kaki debab :P So tu yang tak muat)

[3] Clarks Walking Shoes - RM65 SOLD
  • Used several times jer, beli last June, with box, reason selling: Aiman outgrown his shoes very fast. -_____- Baru dua bulan pakai tp now dah tak muat, use indoor only, tak pijak tanah pun, so dijamin bersih. :) 
  • Size 4H (wide fit, insole approximate: 14cm)
  • Suit baby yang wide feet macam Aiman Haris :P

[4] Set A: Pumpkin Patch Collar Shirt & Mothercare Jeans - RM45  SOLD
  • Shirt & jeans in great condition. Aiman sempat pakai 2-3 kali, tau-tau sudah tidak muat. Baju and jeans all handwash, hence kondisi adalah sangat bagus. :)
  • size 3-6 months

[5] Set B: Mothercare Shirt & Pumpkin Patch Jeans - RM45 SOLD

  • Pumpkin Patch jeans baru beli last June, together with above Clarks shoes. Tapi perut terlebih boroi, hence tak muat nak button dah. :P Sempat pakai 2 kali sahaja. Definitely in great condition. Same goes to shirt, semua adalah handwash.
  • Size 9-12 months

[6] Mothercare Jeans - RM30 - SOLD
Beli salah size. Stated for 12-18 months tapi pinggang longgar for my kids. (measure approximately 10.5"/26cm). Pakai several times, tapi rasanya not anytime soon Adam & Aiman boleh menjadi besar and muat. :P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs