Nuffnang Blog Awards, Here I Come

Dipendekkan cerita, yer, saya mahu MENANG invite to Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 yang akan berlangsung pada 16 Disember 2011 di Putrajaya Marriott. 

Maka dengan itu, saya pun memilih option B which I need to list out my top 3 reasons why I want to attend NAPBAS 2011 ini. NAPBAS tu nama glemer dia. Hehehe...

Option A tu I malas nak buat karangan, sebab mostly dah share masa entry Nuffnang Featured Blogger dulu. Habis dah gambar-gambar pun tayang, so now, I pilih option B lah. The simple sempoi one of course. 

Sebab Pertama:
Peluang baik lah nak buat baju fesyen-fesyen, melaram sakan, main make-up bagaikan. Hahaha! Siriyes lah. Kalau takdak event va-va-voommm macam ni, bila masa pulak nak merasa pakai baju lip-lap-lip-lap kan. But that also means that I have to go on strict diet lah, kata nak pakai dress feeling-feeling kurus. 

Dasar memang kalau ada event meriah, baju lah perkara no.1 nak fikir. Jangan tipu lah, kamu orang pun sama kan? Hehehe. :P



Sebab Kedua:
Jumpa bloggers glemer. Masa ni lah nak posing-posing sakan jumpa kawan-kawan bloggers yang masing-masing pun dah feeling gaya macam artis. Hehehe. Lagi pun, 500 orang bloggers from Asia-Pacific region ada nanti, takkan ler takde tuan punya blogs yang kita suka baca kan? Ala get together besar-besaran gitu. FREE yang pentingnya. :P

Note to self: WAJIB pastikan camera berfungsi dengan sungguh baik. Kamera baru lebih afdal. Sony NEX ting! ting! ting!



Sebab Ketiga:
Mana tau, kot merasa terpilih jadi Blogger Host bawak foreign bloggers pi jalan-jalan. Mungkin ini jam la dapat masuk Muzium Negara, naik Menara KL ke apa kan, sebab kalau saja-saja memang tak pergi punya. :P



Maka dengan itu, cukuplah 3 sebab utama kena saya mahu pergi NAPBAS 2011. 

Nuffnang, sila take note my entry, invite jangan lupa send dekat email saya yursila@gmail.com. Hahaha! Sungguh berterus terang ada nya saya ini. Jangan lupa nama ShilaShower okeh.

Entri ini dibawakan khas oleh Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott. :)


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs