Aiman! You make my blood go upstairs~!!

Nope. Bukan blood go upstairs dah, ini blood naik sampai Burj Al Arab nu haaa. Ini dialog Azean Irdawaty dalam drama apa tah, tahun 90an duluuu... 

Look what you have done to my laptop Mr. Demok. It must be you, the only suspect in this case. Abang Adam takdak dekat rumah semalam, so sapa lagi? And the toys above, it's all yours Mister. Tak susah Mama nak siasat kes pecah lingkup laptop ni. 

Semalam dah sakan I bising dekat Fesbuk, pagi ni nak sambung dekat belog. Penting buat rekod bacaan anak-anak satu hari nanti, biaq depa tau betapa punya banyak kerosakan berlaku sepanjang nak bagi semua besaq cerdik. 

Ini nak ganti external keyboard pun dah takdak hati. Sebab last few days, Aiman dah lempaq buang laptop ni dari katil, umpama acara lontar peluru tau dak? Tu pun syukur, laptop ni masih bernyawa. Tapi hari ni, dengan keadaan almost "naked", takdak mood aihhh nak pi repair.

I want NEW LAPTOP. Tak ada tapi-tapi lagi. 

*stresssss amat sihhhhhhhhh*

Marah lebih-lebih pun, bukan Si Demok ni faham. Dia buat senyum simpul lagi ada. >__<


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs