Kalendar 2012 yang chic sikit :P


Hehehe...Baru lah sesuaiii nak tampal kat cubicle I. Ceria sikit. ;)

Kalau hangpa nak jugak, sila click to enlarge and silalah print sendiri. Pixel tu takdaklah sharp sangat, sebab I guna software cabuk saja, PhotoStudio weh. Tu pun yang version zaman tok kaduk masa duduk MMU. Tapi ok lah untuk sapa-sapa yang suka perkara berusur gerdix girlish begitu :P

Feel free to share. Untung-untung boleh tersebar link belog I dekat kalendar nih. Hahaha!


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs