Evamatic Mat

Dah lama plan nak tukar carpet dekat bilik tidoq kami tapi tak jumpa yang bersesuaian. Adam kan allergy sangat to home dust mites, so carpet tu antara kawasan jajahan dust mites lah. My mom said, "buh ja tikaq getah, senang mop bila kotoq".

I was like, errrrr....Bilik tidur dan tikaq getah, tak romantik kot. Hahaha. Nak buh tikar rotan apa semua tu, after a while dia still akan collect dust kat belah bawah, jadi berdebu macam tuh, so pangkah jugak option ni.

Sampailah my friend tag picture Evamatic floor mat ni dekat Facebook I. Out of 10 sale items being tagged, yang ni jer lah aku tak remove, hakhakhak. Sebab menepati kehendak pelanggan. Ini tak, hang pi tag gambaq long dress melekap kat badan (yang obviously body den not in its best shape), confirm ah kena remove kan. 

So I bought this floor mat from my friend. Cari kat Facebook "Lil One's Closet", rasanya lah, hahaha. Kalau salah, nanti I check balik. Harga murah, design pun cool, ringan and senang angkat untuk bersihkan semua. Tapi yang paling best sebenarnya harga tu, RM45 jer kot. Tu pun bayar dua kali, 50% deposit masa order, balance masa barang sampai. Sekarang nak mencari barang yang murah dan berguna je, hikhikhik...


Tapi lepas tu bilik kami jadi macam kawasan-lalu-lintas kenderaan Adam Haris. -____-


Pelanggan yang berpuas hati :P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs