AINO Living Store

I pergi One Utama last week, saja nak merasmikan kaki ke the New-Old-Wing tu hehehe. Kegembiraan melanda sebab banyak kedai-kedai baru including the soon to open Isetan. Cool! Tak yah redah sampai KLCC nu...Tapi kegembiraan tak lama sebab poket tak berapa lebar :P So cuci mata lah, walaupun nun jauh di ceruk hati mengharapkan ada kedai yang jual barang best tapi harga dua tiga ringgit gitu. Haha! Excuse me, kedai RM2 takmau okeh.

Sekali tu kannnnnnnn, ADA! Ini lah yang dinamakan Mega Sale Berganda! 

I found this shop. AINO Living. Kedai jual perkakas dapur, alatan masak-memasak, yang cool yang chic yang MURAH~! 



Maka, sesiapa yang suka membeli kitchen tools secara merepek meraban, walaupun dah ada tapi nak beli lagi, boleh pergi kedai ini. Ada jugak dekat Empire Gallery dengan Parkson Pavilion, tapi tak pernah pergi, so tak tau apa rupa dia. 

Siap ada hari tu dia longgok 3 set pots, color orange, lime green camtuh, RM15 saja! Tapi I tak beli, bila balik rumah tiba-tiba rasa rugi. Patut beli jer, RM15 equal to Setarbaks Frap je. T____T Ada part yang jual tools RM3 each, memang rambang mata terus!  Even kalau tak sale pun, banyak jer jugak barang harga dalam RM10 cam tu, kira ok lah.
So hasilnya adalah ini. Total RM18.90 only. Dirt cheap!
Showed this to my husband and dia balas, "Semua dah ada. Buat apa beli lagi?"

Jawapan macam biasa "RM3 jer satu, murah sangat" 

Ustaz Azhar Idrus siap dah cakap, perempuan ni memang macam budak-budak. Barang dah ada, tapi nok gok beli lagi hok serupe. Hehehe...Memang semua tu dah ada, tapi yang ada tu tak cool sebab standard plastic taraf bakery supplies je. :P


1 comments:








dalila

said...

suke sgtt tgk barang2 kat aino ni..baru ni wedding kwn skolah dulu ktorg share duit beli kat sini..




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs