Diari Diet

Helo darlings! 

Ampun, hewhewhew saya telah melesapkan diri untuk seketika. Diri seperti ditimpa mountain of works yang tak berkesudahan sampailah coach Weight Loss Challenge saya sms ini...




Hekhekhek. Rest assured, I'm still here, fine, in one piece. Kaki tangan dan otak masih bersama, cuma masa tak mengizinkan :P Masih excited, mana boleh tak excited hehe ;)

Untuk murid-murid Kelas Kurus Mengurus, saya harap anda semua baik-baik saja. Dan daripada sms updates yang saya dok dapat, nampaknya majoriti telah nampak hasil yang positive. To those who hasn't, sabar, berat on scale itu bukan kata penamatnya okels? 

Ini antara yang dok update since sebulan lepas, harap dapat menjadi pembakar semangat untuk murid-murid lain, haaa gitewww! Hihihihi....Ada lagi, tapi cukup with these lah, jenuh nak edit print screen satu-satu :P









Berat saya sekarang, dalam lingkungan 66, kalau sekali sekala terbabas makan *cheesecake, nandos, for example* berat paling jauh pun 67 begitu. Finelah with that. And for now, akan slowly bekerja untuk hit number 60 and I target by raya dah settle heheheh....Dan paling pasti, masih mengamalkan gaya hidup NO ICE demi nak kempiskan perut habis-habisan. Haha! 

Sekarang, nah ini gambar pembakar semangat untuk peminat Diari Diet ShilaShower ^_____^


Skinny jeans size 12 yo!! 


Owh, by the way, next week Monday, I akan buat garage sale, untuk let go baju dan seluar size lama *hikssss* sebab buku said so. Ahahaha, dan dan nak kata buku suruh. Dak la, buku tu cakap, let go baju-baju plus size yang lama tu supaya kita akan sentiasa ingat, kalau tak teruskan healthy eating and living, nanti esok badan naik balik, baju dah takdak nak pakai. Ha, baru padan muka :P Buku cakap, I tak cakap, but anyway, the whole thing makes sense kan? So stay tune next Monday :)

With regard to Herbalife, in April nanti ada slight price increase, dalam 2.5%. Jadi sesiapa nak order, nak try ke, nak restock ke, buat pantas-pantas before Apr. Hehehe ;) Apa-apa, boleh email to shilashower@gmail.com =)


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs