T-shirt Printing

Okay, here is another birthday party FAQ:



"Print t-shirt dekat mana?"


Untuk kesenangan sejagat, ini lah business card tuan punya kedai.




Tapi I selalu deal dengan Kak Umi (wife tokey kedai kot) heheh....


Kak Umi - 0123505175


Quality wise, I would say ok lah. Or maybe I taklah cerewet kronik when it comes to express service. Dah kalau semua nak express, tapi nak bayar murah, janganlah expect printing setanding GAP Kids kan. Hehehehe...


Selalu I dapat harga satu A4 size hot press design = RM15. They charged by berapa keping kertas tu. Kalau setakat nak print satu dua helai, boleh jer dapat terus, tapi kena tunggu lah sekejap dekat kedai tu. Or else you boleh pergi minum-minum then datang balik pick up your shirt.


Location, dekat area Wangsa Melawati. Kalau from MRR2 you pergi side area rumah kedai yang opposite Petronas Wangsa Melawati. Kalau tak reti, gunalah apa-apa bantuan canggih yang dok ada dalam handphone mahupun dalam kereta. 


Macam I, terus call je tuan kedai mintak direction. Senang kerja :P


1 comments:








dinesh seo

said...

Thanks for sharing your idea with us...it's really a knowledgeable blog and i recommend this to my other friend also.
T-Shirt Printing Singapore




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs