Niece Ku Anak Murid Ku



Anak murid kelas kurus kekdahnya. 

Mengikut update yang diterima minggu lepas, she has loss about 6kg in 4 weeks! (serious lawan tokey hehe) and rasanya by now, I yakin ada lebih lagi penurunan berat badan nih. 

She's my niece, almaklumlah, testimonial kena mai from anak beranak dulu kan, hehehe...*sungguh tua rasa, very makcikness* 

Wonderful kan? 

Tapi ini memang anak murid yang patuh. Constantly update progress diet dia, rajin minum air, shake tak cheat2, buat betul2 sungguh2 and after 4 weeks memang nampak hasil. ;) Sekarang ni Cik Najah Basyirah makin seronoklah nak teruskan mission kurus-kurus. Kami anak beranak dok sakan nak pasang badan sebab year end ada kenduri kawen, ahahahhaa, masing-masing nak meletops macam pengantin agaknya :P

And you should see his brother jugak. Went down from 100 over kilos to 80kg kot now? Serious muka pun dah lain, dah macam artis K-Pop! Nanti I cuba cari latest picture of his brother jugak. 

Ni ada lagi satu anak murid yang dok shy-shy-cat takmau image dia diambil, Mat Kown. -______-" Dia kata setakat turun 6 kilo takmau amik gambaq lagi. Dia kata tunggu turun 15 kilo baru boleh compare. T____T Ok lah, then, I tunggu ja lah lagi kan. Hehehehe...But again, I think my husband is such a sweetie, sanggup dia angkut botol air hijau Herbalife tu merata-rata sebab I dah bekalkan suruh dia minum air banyak-banyak, hehehehe....


Ahli jemaat kelas kurus lain, takmau bagi gambaq kat Shilashower ka? Hihihihi :P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs