Happy Birthday to Mat Kown!

Hepi tu yuuuuu!! Hepi tu yuuuu!! Hepi yuyuyuyuyu!!
*kita nyanyi version Aiman Haris hehehe*


Happy birthday yang ke-29 tahun untuk suami saya tersayang. Macam biasa, takda ucapan kanda dinda dalam belog, we keep it to ourselves cukup okels? Yang penting I and Haris Bersaudara love you deep deep. Like Adam said, beribu ribu kiwiiiiiiiiiiii!

So semalam kami dah pi meraikan birthday dinner Mat Kown tersayam saya. Plan asal tu nak dinner dekat Ben's Pavilion, sekali pi dia tutup pulak, so menujulah kami dalam kelaparan ke Tony Romas. 


Ya ampunnn cabaran sungguh dinner tema orang putih kalau dengan Aiman. Because satu restaurant tu boleh dengaq kot dia jerit "Nak NASYIKKKKKKKKKK" -____________-


Mama tau lah hang tu Kedah breed tulen kaw-kaw, tapi toksah dok buat teruk pi western restaurant cari nasik tau dak. T_____T Last sekali Ayah kena order Mojo Chicken with Rice sebab anakanda mencari nasik. Abang Adam bagus, memang tekak mat salleh. Carbonara pagi petang siang malam. I ordered chicken tenders for both of them to share, unfortunately satu anak mintak nasyik, satu anak mintak carbonara. 


So much of me teringin nak makan shrimp pasta ker macam tuh, terus kena order ikut selera anak. Kalau order semua jenuh sapa nak makan. Kita kan keluarga menjaga kesihatan hahahaha. Tapi dapat free birthday choc lava, I taram lepas gian jugak lah, kehkehkeh!! They sang a birthday song, tapi Adam pulak feeling-feeling tu birthday dia, makanya dia lah yang blow candle jugak. T_____T Cake and candle blowing, tu macam hobi dia lah kot. Comes April, tiap-tiap minggu pun lah dia nak potong kek and tiup lilin. 


Tak sabar tunggu next week, hehehehe...Turn birthday madam besar dengan anakanda sulung and Sabah trip and wowwieeeee! Excited! 

 Gembira dapat pakai cardigan, sebelum ni cuci mata tengok orang saja hehehe...

 Ini fotokopi ShilaShower

 Ini fotokopi Mat Kown




 Bizibodi tengok jiran sebelah -______-"


3 tahun lah!

 This one is free. No charge punya. Punyalah keras, tapi Adam suka.

 Cranberry Juice - RM8.90

  Hot Chocolate - RM6.90

  Chicken Tenders - RM16.90

  Chicken Mojo with Rice - RM34.90

  Chicken Alfredo - RM31.90 Portion very BIG, siap tapau lagi.

  Kid Sundae - comes with kid's meal

 Choc Lave - FREE. Birthday punya pasai :)

  Eksesais lepas makan. Pikul Aiman. Challenging I tell you. No sweating no talk. Eyh. 

 Anak sapa dia tatau mengamuk takmau balik -_____-"


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs