Herbalife One Month Pack Promotion!

Yuhuuuu! Bersempena hari ShilaShower excited sebab dapat Herbalife Pink Tote Bag dari Singapore and IPOD TOUCH! sebab my team leader berpuas hati ke atas progress I, maka, I pun rasa gembira hati jugak nak buat end of month Herbalife promotion, hehehehe. 



Offer valid from today 25/05/2012 till 31/05/2012 (3pm) only ok? Next month I buat promotion lain pulak. Hehehe...And free gifts promotion ni hanya applicable untuk purchase of 1 Month Pack or Husband & Wife Package. Okels? Or anything in higher value than these two. ;)


Purchase one month pack and you will receive FREE:
  • 1 F3 Whey Protein Powder
  • 1 Shaker
  • 1L Herbalife Water Bottle
So in total u akan dapat 2 F1 shakes, 2 F3 whey protein powder and 1 tea mix large 100g :) Suka? Boleh email to shilashower@gmail.com 

Yang ini special package. Sebab special, so hadiah pun RAHSIA! Contact me for further info :) shilashower@gmail.com

For my existing customers yang nak top up and restock products, do contact me now because I have something special waiting jugak. So fair, both new and existing customers sama-sama merasa promotion ok? 

Ok, last but not least, saya nak jawab soalan cepumas ramai orang, "Buat Herbalife ada extra income tak?"

Jawapan dia mestilah ADA! Hehehehe...Paling tidak pun, boleh lepas bayar installment kereta, hehehehe...so far alhamdulillah, it's more than that ;) Tapi yang ini I tak pernah cerita, hahaha, tapi for those yang berminat nak tau, you can just write an email. Senang saja. Tunggu nanti blog Diari Diet ShilaShower siap, ha baru boleh cerita segala bagai di sana. Yang penting, diri sendiri mesti jadi testimonial, baru lah sesuai nak tunjuk contoh kehkehkeh...



0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs