Happy 4th Birthday Adam Haris!


From this (made in 2008, lokasi rahsia haha)...


To this (April 2009, Pantai Hospital Bangsar)


To this (Apr 2010, Frankfurt Germany)


Then this (Apr 2011, Singapore)


Then this (Apr 2012, Tanjung Aru Sabah)


And now the latest you! (Apr 2013, Rumah Jaja! place where you spend half of your life at)


Happy 4th Birthday My Dear Darling Electron! Macam mana elektron selalu ada dalam elektrik, macam tu lah Adam selalu ada dalam Mama.

Cuma, please, jangan besar cepat sangat. Like SERIOUSLY. I know, being the eldest, memang semulajadi sifat matang, bertanggungjawab, konfiden tu pasti akan ada. But doing some Physics stuff and Math at 2am when you had a temperature, that freaks me out! I'm sure I didn't gobble down any extra Neurogain supplement when I was pregnant with you. Semua makan ikut arahan T____T

Oh! Oh! Could it be that FAT Burung Wak Wak? Mungkinlah, mungkin.

You my Mr. Lovely Man, yang selalu caring dah prihatin di jiwa, Mama harap akan selalu kekal penyayang sampai bila-bila. Because you never know, however small your care, tender and loving heart, it definitely makes a difference in someone's life.

Mama doakan juga, cita-cita Adam nak jadi Kapten Adam Haris Bin Datuk Mohd Fakhruddin (hahahha senang, Mama doakan dua-dua sekali, title anak dan bapak!) akan tercapai. Dari saat Adam mula faham dah besar nak jadi apa, Adam pilih PILOT. And still is now. Tetap sungguh pendirian. Bagus. Sebab Mama dulu, dari angkasawan, saintis sampailah ke ahli bomba, semua pekerjaan ada dalam senarai. But I ended up being a number crunching person which was not in the list at all. -_______-"

And yes, Mama doakan juga that you will be the next golf prodigy, son. You have demonstrated your talent, skill and interest in golf since you were only two, or maybe earlier tapi Mama tak notice. The way you swing, as if you have been playing the game all this while. Macam pro sangat, macam dah pergi proper junior golf lesson. However, the only thing that I no like here is when we have to berebut Astro channel as your all time favorite is 815. Golf show pagi petang siang malam. T___T


We never know what the future holds but with your deep interest, ability and potential, Mama will always pray to Allah, may one day you become world's best golfer, Insyaallah. Mama mampu doa sajalah anak. So, in the spirit of "Malaysia Boleh!", Mama wishes you Selamat Maju Jaya. Semoga menjadi sebahagian daripada kejayaan sehebat Datuk Nicol David and Datuk Lee Chong Wei. :) Depa masa kecik dulu pun belemoih jugak, mana mak pak depa tau dapat anak Juara Dunia. Nothing impossible in this world son. Adik Aiman? Owh yang ini lebih berpotensi jadi rugby player and wall climbing. Itu berdasarkan observation semasa Mama. Hehe.

 Very happy dapat his own golf club from Tok Abah :)

Kesayanganku Cinta Hatiku Dua Juta Stroberi


3 comments:








mida

said...

sweeeettttnya kak shila...mcm nak jadi anak akak jugak hhi..semoga akak jadik datin shilashower yh kretip selalu





εïзmummyHazaεïз

said...

happy birthday Adam Haris. :)





Nana

said...

Shila,

Kagum dgn anak u who r actually same age as my son..tp anak i wpn ade adik..dia manja. and i dont think he independent type. aduihh..and he even belum ada cita2 kot.. or dia tak paham ape lg cita2? haha..he will turn to 4 this august. *tibe2 risau sbb tgk anak u advance mcmni*




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs