Slowly but surely :P Herbalife World Team Member


Okokokoko. Herbalife World Team Member :P Memang sesuatu sangatlahkan, especially untuk part timer macam kita. Mengharapkan blog and instagram untuk berkhidmat sepenuh masa hehehe...Setahun dengan Herbalife and World Team pin, ok sangat lah tuuuuuuuuu. Duduk melangut saja pun bukan dapat apa hehehe.

Ok tak dak apa important nak cakap, just sharing the excitement of getting new pin haha. Nak cerita lebih pasai success story memang takdak success apa. Cuma success jadi product's result and bermodalkan pengalaman sendiri itu saja. Nak kata aktif sangat pergi event lagi la ya amponnnnn (jangan contohi ini, sebab kalau nak berjaya kena rajin pergi event, pergi class) tapi entah, mungkin faktor kerjaya tu menyebabkan masa terbatas sikit.

Lagipun malas la nak beria nampak macam Cik Bedah jual Herbalife, nanti orang dalam ofis beta kepochi pulak kata dok buat MLM segala kat sini. Mungkin sebab tu kita tak buat Herbalife kalau kat office ni hahaha. Kalau orang tanya, kita jawablah, macam tu saja. 

Ada masa memang terlepas peluang, tapi tu la kadang-kadang nak kejar peluang kena tengok jugak kiri kanan mulut-mulut orang, mata-mata meliar hahahahaha. *eyyyy laser kauuu*

But always have faith in Allah in whatever you do. Terlepas bisnes fizikal depan mata, percaya rezeki boleh datang ikut sumber lain :) Alhamdulillah, sampai jugak tarap World Team ni hehehe.


2 comments:








Azura

said...

tahniah. rupanya ada juga yang sama cam saya. tak nak jadi kak bedah menjual dgn labmates... sebab diorg pn x berminat...





-cinta soFiaSafiya-

said...

tahniah shila....wah dh worldteam....

huhuhuhu bila turn kami laks niehhh..dok superV ja haa...hihihihi




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs