GEMFIVE - Every find a gem

Korang korang koranggg. I nak share satu website best yang I jumpa, jual kitchen tools best gila. Punyalah excited and sounded so makcik-makcik.

Nama dia GEMFIVE. Memang elok la dengan tagline “Every find a gem” sebab memang ‘gem’ sangat benda yang kita jumpa ni. Basically, GEMFIVE ni macam online shopping destination yang kita boleh jumpa macam-macam brands, cari barang-barang yang kita suka and survey the latest must have items.


Or in my case (yang dah level Kakak Makcik ni), ada brands Jamie Oliver, Maxwell & Williams (yang pinggan mangkuk rumah kita), Fackelmann and nak canggih lagi, ada NORITAKE. Haaaa gitu. Ada banyak lagi barang lain, dari fashion items, gadget, kids stuff tapi I lagi suka shop Home & Living items. Surirumah sangat kan hehe.

Dah macam-macam kita Add to Cart ni, contoh macam barang kat bawah.

Jamie Oliver’s kids baking set – RM119.00 je oih. Dah ler cute.
Then this Nordicware pancake pan. Haaaaaa benda rare je, selalu nak jumpa dekat Instagram personal shopper belikan dari overseas. Jangan risau, Malaysia ada dah sekarang. Nordicware Bundt Pans pun banyak, boleh pegi survey.
Ni, paling nak jugak sempena Hari Raya, Maxwell & Williams footed cake stand. Lawa kan? Ok, added to cart also. :P RM105.00 aje ok, harga mampu milik.
Lagi ni, Maxwell & Williams containers yang korang dok tanya I beli dekat mana. I memang guna ni untuk store ingredients Kakakookies. Clear glass, senang tengok par level each item. Hehe.

Banyakkkkkk lagi brand lain best residing under Home & Living; Diptyque, Royal Selangor, TSEN Creative Home (my fav for cute d├ęcor items and rare jugak), Kare and many more. Tak ter-list sebab memang BANYAK sangat. Seharian boleh melangut dekat website ni.

Agak-agak kalau blur, boleh check GEMdeals. Or kalau nak cari ilham, cuba tengok GEM PICKS. Memang macam-macam idea datang. Ni baru under Home & Living, belum merayap dekat tab Beauty & Health and Mom & Kids, esok pun tak habis browse.



Ok, now comes the exciting part! Yeay!

I have RM20 GEMCash Vouchers to be given away to 5 of my blog readers.

All you have to do is to share 4 RARE items from GEMFIVE on Instagram and don’t forget to tag me @shilashower, @gemfivemy and add hashtags #gemfiveraya, #gemfivehomeliving #gemfive and of course, kena follow IG @gemfivemy lah kan.

Ha, apa lagi, cepat pergi cuci mata and share barang rare under Home & Living items. Untung-untung dapat RM20 cash vouchers boleh guna buat beli barang idaman.


2 comments:








Ladynoe™ Mohamed

said...

fuiyyo dapat advertorial lagii





Love Razila

said...

Wah!! shopping time. Ok2 nanti nak cekitout ape yang sesuai =)




Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs