Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream and Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence.

What is your beauty routine every night ladies?

Kita semenjak dua menjak ni, macam concern sikit dengan kulit muka sendiri. Maybe bila tengok folder gambar lama, oh myyyyy eye bags! Seram haha. Maybe I should rearrange my baking schedule so I tak kena bake sampai malam-malam. It has been a year my (almost) every night activity is baking. Then sampai tengah malam, past midnight. Of course la tidur pun tak cukup, then bila cuci muka (sebab dah penat), I just apply night cream then tidur. Tapi bila tengok muka sendiri now, aiyoh cannot lah like this, must do something. Must add something serum-like plus night cream plus eye cream ha baru boleh tidur dengan aman. 

So here's my new night-time beauty products yang telah diguna sejak 3 minggu lepas. Sorry I haven't turn my face into korean-flawless look alike, not even close to that pun hahaha butttt the results are promising. Positive!


Here’s the Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream and Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence. Apply Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence dulu then baru Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream. Kalau day cream pun texture dia very good, ini pun sama. Look watery, as usual bila apply it absorbs quickly into skin. Light and airy. In fact, kulit muka rasa macam lembab and smooth aja. 


As I shared in my previous blogpost, Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence is really good to help boost the renewal of skin surface and it provides two times more anti-aging active penetration into skin. Ini nama dia Olay Miracle Duo (Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream + Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence).

Macam I yang tidur dalam keadaan ber-aircond, the combination of Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence and Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream memang perfect untuk pastikan kulit muka tidak kering. Muka I takda major problem sangat, melainkan sedikit uneven haha. So bila guna products Olay Regenerist ni, dia membantu untuk reduce discoloration, fine lines and of course for long term trying to prevent aging. 

Paling penting sangat-sangat it doesn't cause breakouts. Some products kalau tak sesuai dengan muka, boleh keluar zits here and there. Everytime nak try new product range, ini antara benda yang risau. Takut dah beli full set, sekali try tak sesuai, keluar jerawat pulak. Of course we don't want that to happen. Nak prevent aging, sekali nak kena battle with jerawat pulak. Double stress there.

Experience setelah guna few weeks, I've seen positive improvement of my skin especially kulit lebih hydrate. Kalau tak cukup hydrate, kadang-kadang bila pakai compact powder rasa dry sangat muka. Sekarang tak ada masalah lagi hehe sebab kulit rasa supple. Tau tak feeling bila bangun tidur, rasa kulit macam fresh tu? Sebab kalau kita tak amalkan rutin penjagaan muka yang betul every night, terus tidur je, bangun pagi mesti rasa muka sticky and oily kan? But when I did with Olay Miracle Duo ni, I can feel that my face skin is getting hydrate and more radiance. 


Zaman sekarang ni, we tend to try every beauty product possible (yang selamat) to keep the good look and after reading positive review of Olay Miracle Duo products, I memang confident untuk cuba. I love it and no regret. Tho no major improvement in term of firmness (yet) but I know my skin is well hydrate now and feel smoother. So ok lah, already a plus points there. (On top of drinking plenty of water). Paling bonus, I don't have to spend a fortune for the Olay products that I've been using (day cream, night cream and essence).

Last but not least, here are 5 top every-night beauty habits that you must do in order to improve better skin tone, glow, reduce blemishes, minimal fine lines, no eye-bags and hydrate + rejuvenate the skin. Yer la, siang-siang kita kerja, maybe ada outdoor activities, imagine how your face being exposed to UV rays, dust, air pollution, harsh chemicals and whatnot. 


  • Remove your make up. Never ever go to bed without removing your makeup. Nanti bukan setakat makeup ada dekat muka, habuk-habuk kotor pun sama melekat. Busy ke, extremely tired rasa nak pengsan, you must at least remove your makeup, guna je makeup remover wipes tu, sekejap je dah bersih.
  • Cleanse your face. A quick one kalau dah penat sangat, Sebab kalau ada kesan-kesan minyak, macam mana kulit muka nak rehat and develop new cells kan? Of course kalau rajin boleh scrub and later apply toner. Tapi if not, at least kena cuci muka bersih-bersih. 
  • Apply moisturizer and serum (Olay Regenerist Micro Sculpting Night Cream and Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence). Masa tidurlah paling sesuai kita nak supply all the active ingredients and let it penetrate into skin and helps develop new skin cells. Keadaan lebih tenang and relax untuk kulit muka bekerja. Esok pagi bangun tadaaaa fresh macam tu kulit muka.
  • Sleep on your back. Biar muka kita dalam keadaan baring yang relax. Pushing your face into pillow can contribute to wrinkles you knowww. 
  • Get a good night sleep. The easiest to do but the hardest to get. 8 hours, not easy for everyone especially mommies with small children, but well at least make it to 6? I've heard some tidur 3-4 jam sehari only and work yourself out during the day. Tak boleh macam tu, not only tak bagus untuk skin, obviously tak bagus untuk kesihatan too.
Above all, basically night time is about rebuilding and renewing skin cells while day time is about protecting the skin. So don't be lazy ya and check out https://www.everydayme.com.my/olay 


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs