CONTACT UNTUK BELI BUKU TEKS SEKOLAH AGAMA (JAIS)

(Maybe ada books under JAKIM, boleh la cuba tanya)


Sorry baru sempat update. Ramai yang PM tanya further details untuk beli buku teks sekolah agama (Negeri Selangor), those text books issued by JAIS. Kami beli buku teks darjah 2, so kena contact lah check ada tak buku anak masing-masing.

Memang merata kami cari mula-mula tu, even the famous bookstores tak jual buku teks ni, last sekali we decided to contact the printing companies. And we finally got the books from 3 companies at 3 different places. Try lah contact if you are looking for one too. Buku teks Adam Haris memang beyond repair dah heheh so beli baru je lah. Buku Aiman alhamdulillah, suci murni lagi semua. 



(BUKU TEKS HAFAZAN & TILAWAH) 
Idaman Print Sdn Bhd
No.8, Jalan E1, Fasa 4, Desa Melawati, 53100 KL.
03-41058472

(BUKU TEKS JAWI & BAHASA ARAB)
MindAd Sdn Bhd
013-2853771
Location: Nearby Templer Resort. Whatsapp mintak tolong staff warehouse send location hehe.

(BUKU TEKS TAUHID, AKHLAK, FIKAH)
Mutlaq World
No. 4, Seri Selera MPS Batu 6, Gombak Setia, 53100 KL.
012-2802344
(Whatsapp them first, sebab takut takda orang dekat kedai. And boleh request untuk pos jugak).


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs