Little Monster Playtime

Last week Adam, Aiman, Alana ada Little Monster Playtime dengan cousins. Since Halloween pun just around the corner, so senangla dapat costume and props hehe.


Here my Monster Pumpkin. Sebulat labu manis rupa dia hehe. Redho je Alana dengan baju labu tu. 🤣



And here the rest of us. Mummy jadi Hantu Bibik. See? I only need that kain lampin and place it on my shoulder terus dah jadi rupa bibik haha. 


Maktok2 join sekali sebab layankan cucu. We have Hantu Pokok there, can you spot one? Hehe.

Aiman couldn't be bother with this monster play, dia lebih focus kepada KFC atas meja tu. Konsepnya makan first, play later. 



Lepas tu kita orang main Treasure Hunt. Maybe more of Veggies Fruits Hunt. Kena cari Pumpkins, Cucumber, Tomatoes, Dragon Fruits and few others around the house. Homegrown buah and sayur gitu, memang dekat pokok. Bagus, dah macam playschool pulak. 


Ni cuti sekolah dah dekat. Mummy dah pening nak arrange activities for them. Sebulan lebih cuti huuuu, takkan siang malam nak bagi Xbox je. 🤣 Kalau korang ada activity nak suggest, mohon la letak dekat comment. Yang ada dalam list now Xbox, swimming, slime. Haha baru 3. Cuti sekolah punya lama. Adam Aiman ni kalau takde activity, dia punya bising boring tu nanti jenuh dengar.


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs