PINKFONG Baby Shark Ice Cream

"Baby Shark doo doo, doo doo doo doo" this song has been stuck in my head for months! Thanks Alana. You watch the video, Mummy dengan Abang-Abang nak makan PINKFONG Baby Shark ice cream dulu. You baby, cannot eat ice cream hehe.

Yup, you read it right. There's a new yummylicious ice cream in town and it is PINKFONG Baby Shark Ice Cream! Taste like strawberry milk in icy form hehe. Sedap and my kids love it. Every week mesti nak beli from the Uncle jual ice cream depan sekolah Adam & Aiman tu. Kadang-kadang beli dekat Speedmart (cheaper than stated retail price hehe), sometime dekat Petronas or Shell, basically senang jumpa la ice cream ni.




Last month, ada mini concert PINKFONG Baby Sharks dekat One Utama. Kita orang pergi hari Khamis, so crowd tak pack sangat. Still quite a lot of people but bearable, of course la kan it was Pinkfong, Baby Shark and friends, even the parents pun nak tengok sama. Excited Alana, first time tengok Baby Shark mascot right in front of her eyes, ok well so did the rest of us. And the highlight of the event of course masa sing dan dance the Baby Shark song tu la. Now dah ada baby, macam ni la activity kita orang hehe.


Last week baru I explore few PINKFONG's educational games and video apps on Apple Store. Download la satu dua app, untuk spare dalam kereta on the way balik raya kan. This household tiada iPad because Mummy says so haha so apps tu download dalam my phone. Adam dengan Aiman pun, sorang ada satu game je dalam my phone, strict much? Maybe. :P

Mula-mula tu I ingat ok Baby Shark dance on Youtube je, rupanya there's a lot of PINKFONG's educational games and videos apps as well. Not sure if its the catchy music, or the dance, or the characters itself but Alana memang hook habis dengan Baby Shark ni. She gave me this "mehhhh" face everytime I try to switch the video to the one macam "Hush Little Baby" hhahaha, macam so yesterday sangat lagu tu. Its Baby Shark era now. 

Try la download. I guna iphone, so download from App Store la. Kalau phone lain tak sure ehehehe.


Ni balik kampung raya ni, memang sesuai la stock up PINKFONG Baby Shark ice cream dalam fridge. Banyak anak sedara boleh bagi rasa. Harga pun tak mahal. RM1.80 je. Sebab sekarang cuaca panas, having PINKFONG Baby Shark ice cream as a treat to the little guests, memang win lah kan. But I bet, the parents will love it too. Sebab I suka, rasa macam frozenkan susu strawberry. :P

P/S: Dah alang alang korang download new apps from PINKFONG, apa kata korang try dengar lagu baru diaorang. Best tau, catchy gila! Click je link dekat bawah ni.






0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs