Babyshop The Curve

Babyshop tu nama kedai ok. Yang SANGAT BEST. Babyshop ni kira leading baby store dekat Middle East la, started in Bahrain and lepas tu ke negara-negara lain.

Masa mula-mula kedai ni buka dekat The Curve, macam takda orang masuk pun. Like seriously kosong je, tak crowded pun even during weekend. Then ada hari bila tah I pergi The Curve, tiba-tiba tengok banner "SALE 60%". Ohmaiiii 60%! Dasar suka benda discout kan haha. So I masuk la kedai tu for the first time.

Surprisingly, the original price tags (most of the items) tak mahal punnn. Shirts, pants, prewalker shoes banyak je below RM50. Maybe sebab rupa dia very wow or the brand itself belum famous dekat Malaysia, so orang tak masuk, kot?

The best part is the toy section dekat bahagian belakang kedai. Macam orang tak tengok pun. Padahallll that whole place ada super cool toys at discount! Again, even tak discount still very cheap. Kalau rasa Barbie, Nerf, Hotwheels macam tu mahal, come get something similar to it (in term of design and quallity) dekat sini. Masa I pergi ni tengah 30% sale pulak, apa lagi borong laaaa. For future kononnya haha. Hopefully Alana berminat main doll la, jangan buat hal nak main Marvel toys ke Nerf ke apa pulak.



For mommy to be, this is shop is a must visit ok? Baby blanket comel, baby outfit comel, bedding, bathing items semua comel ok. And again, stroller dia murah. Stroller lawa tapi baru 400+. I dah terpengaruh ngan stroller pink ni, tapi we already have like ermmm 3 strollers at home.


And this is my favourite place now sebab I boleh beli macam-macam accessories dekat Alana, bracelet, hairband, necklace all in toddler size. Biasalah Mummy selalu over hehe.


Nah, gambar for reference. Lepas tu pergi visit sendiri ok kedai dia. Hari tu I tolong few of my IG followers beli dolls from Babyshop ni, sampai nak clear satu rak haha. Datang lagi lepas tu, staff dia dah kenal muka sisthur Shilashower ini hehe. :P


0 comments:







Post a Comment