11 Streets Shopping Madness! TODAY!




Spent hours browsing the website, checking countless of great offers and flash deals sampai macam ohmaiii banyaknya benda nak beli. But of course, being a mom *Asian pulak* haha mestilah nak stock up barang Alana, mainly formula milk and diapers. Then some household items and grocery.

Macam I, I browse through the brands sale, macam Nestle, Unicharm, sebab senang dah tau barang apa ada bawah brands tu. And senang tengok sebab each brand ada their own offering jugak, contoh Nestle ada 30% cart discount. Banyak ok?


Or in my case, memang lepas compare usual buying price dengan promo yang kadang-kadang ada online, nothing beats today's discounted price on 11 STREET untuk susu formula Alana. RM300 for 5+1 tins. RM60 je ok satu tin? Normal price dok beli RM87 haha sangat lah jimat weyy. Baby fair pun takda offer macam ni. (Don't forget to choose yang ada FREE SHIPPING hehee, kata nak jimat habis-habisan). 

Ni contoh, barang yang memang every month kena stock up, belum lagi barang dapur, home equipments macam cari toaster baru sebab yang lama rosak, new external disk and more. Time ni nak cari benda-benda yang diperlukan, sebab dapat banyak discount.

Tak cool lagi?

Travel items pun ada. Discount yang amat banyak untuk tickets macam Aquaria RM21 OMG, Sunway Lagoon RM70 OMG! and banyak lagi dalam and luar negara. Banyaklah, tak tersenarai, and lebih afdal korang browse sendiri. Kan nak cuti sekolah dah, sesuai la borong tickets theme parks and holiday package sementara tengah murah. Paling murah so far yang I dah compare. 


Ok? Malas nak type 11 Street takpe, nak click je sini 11 STREET SHOPPING MADNESS terus boleh pergi shopping online. Jangan cakap Sis tak share hehehehe. Bab penjimatan mak-mak, mesti share punya. Last but not least, jangan lupa download coupon macam ni. Dah la discount price, then guna coupon dapat discount lagi, kalau dapat free shipping, haaa memang win lah!


ShilaShower
0 Comments

No comments:

Post a Comment