"Verangan" kejaps...



Mak bonda ni tengah bayang pakej kehenseman anak bujang pakai baju kat atas tu.

Hensem, semart, tampan bergaya lah kiranya. =P

.
.
.
.
.

Dah dah, nak sambung ukur poket ayah dekat RL.com balek...Terima kasih lah CPM kerana berjaya meng-transfer-of-feeling kat fomfan dalam confinement neh, disamping petunjuk nak order dekat mana. =P

*Apaknya mintak Hackett, maknya jawab "takdak sale lah". Mak beli baju yang ada diskaun2 je. Agagagaggagaga....
*Cop. Sapa yang cipta perkataan verangan tu? That's my favourite word for today. Aah yer, tak payah cari dalam Kamus Dewan Bahasa.

Update:
Ahh hati sudah tenang...many thanks to June-Miller.Com...Tak dapat ukur lantai dekat mall, dekat online pun jadi lah.. =)


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs