Roti Canai Didie

Roti Canai Didie



Tungguuu!! Tak lama kami anak beranak akan jadi pengedar frozen roti canai pulakk. Mengharap gaji TM ni sungguh ciput. Bila la nak merasa jadi bos macam adik ipaq I neh. Isk isk isk...

Laki I tu bisnes teknikal sangat, tak reti nak join apetah lagi nak faham pasal benda-benda oil and gas nih. Kalau nak bisnes yang tak berapa nak berilmiah boleh la, seperti cupcakes. and cookies. hehehhe. so, frozen foods pun kire kategori sama lah. =P

P/S: Roti Canai pun ada website okeh? Visit here
Roti Canai Didie


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs