Kownstello


Ini penampilan suami baru baru suami I~! Gaya Kownstello. Kuikuikui..

Bernazar apa sempena deepavali ni pun I tatau lah. Tup tup balik, kepala sudah licin macam cermin. Adam terus jadi blur dok perhati muka Ayah dia.

*Tak boleh bayang dengan kepala licin ni nak pi dinner Nuffnang* Uuhhhh....


: : Suwit tak kami? Kuikuikui : :

Ok sebenarnyakan, motif sampingan entri ini ialah nak tunjuk baju yang saya sedang pakai itu. Kali terakhir dipakai sebelum dicampak dan terbenam dalam timbunan baju dalam almari ialah pada June 2008. Yakni setahun yang lepas semasa hanimun sakan.


Then I started to blow myself into one huge mammoth weighted 95 kg. *Sighhhh*

Tapi kini, saya kembali memakainya! Wahhh, kire dah kagum melampau ni. Tapi misi kurus masih terkedek-kedek sebab jeans lama tak muat-muat lagi. Nvm, ini sudah kira macam satu motivation juge. =) Owh jike ada yang tertanya, "pakai PB inside kah?", jawapan saya "tidak". Kamu rasa Malaysia ini sejukkah untuk saya pakai dress material denim bersama lapisan PB di dalam, lalu bergembire ber-open-house sana sini? Sudah tentu tidakkan? Hihihi.

USANA, I love you!! *Ok, be fair Shila* PB I love you too! Sadly, corset tu longgar sekarang. Tskkk... But I love you more USANA, because you are cheap. =P


0 comments:







Post a Comment






Template design by Chic & Sassy Designs